Jesper Dahlström

Vi frågar en utvecklare på Carefox: Hur ser en vanlig dag ut i din roll på företaget?

Två saker som sällan ser annorlunda ut är att vi käkar gemensam frukost på kontoret och efter det har vi ett stand up-möte.

Efter det sätter vi oss med våra respektive projekt. Projekten kan variera i storlek, allt från små dagsprojekt till projekt som kan ta flera månader. Just idag sitter jag och jobbar på en funktion som kommer ge kunderna bättre flexibilitet i vår tidrapportsmodul. När klockan börjar närma sig 11:00 brukar jag sticka iväg och nyttja våran betalda träningstimme. Även om målsättningen är att komma till gymmet varje gång så har det på senare tid blivit att jag tagit en promenad istället.

Vad uppskattar du mest med att jobba på Carefox?
Det är väldigt kul att få vara med i hela utvecklingsprocessen, allt från idé till implementation. Dessutom uppskattar jag att vi har så stor frihet  och att vi får vara med och bestämma vilket håll systemet ska röra sig åt. Första fredagen varje månad har vi förmånen att lägga dagen på att lära oss om nya tekniker, helt valfritt förutsatt att det är relevant för arbetet. Senaste fredagen lärde jag mig mer om React.js och hur vi kan nyttja det i framtiden!

818

Commits

senaste året

Bli min nya kollega och sök jobbet
som utvecklare i Jönköping!

Läs mer!