Jakob Almqvist

Vi frågar en utvecklare på Carefox: Hur ser en vanlig dag ut i din roll på företaget?

Vi startar alltid arbetsdagen med frukost på kontoret och sedan har vi utvecklare vår dagliga stand-up. Efter vår stand-up börjar man jobba på sitt issue, man väljer detta från våran lista av pågående projekt. Det kan vara allt från stora projekt som tar flera månader till små förbättringar. Tack vare detta får man enkelt ett helhetsperspektiv över systemet.

Mellan frukosten och lunchen brukar jag ibland gå ut och springa en sväng. Väldigt skönt att man kan ha möjlighet att göra detta under arbetstid.

När det är lunchdags sitter vi oftast tillsammans och äter på kontoret. Men ibland äter vi lunch på någon av de många närliggande restaurangerna.

De flesta dagar har vi även en fikapaus på eftermiddagen, det är alltid skönt att ta en liten paus när man jobbar.

Är det fredag brukar vi alltid avsluta arbetsveckan med en fredagsöl. Väldigt kul sätt att starta helgen på. En annan rolig sak med fredagar är att vi en fredag i månaden har något vi kallar kompetensutveckling. Då arbetar man hela fredagen med något man tycker är kul och intressant. Till exempel så har vi byggt en Carefox-kyl, där man kan köpa och betala på en surfplatta.

Saker jag gillar med Carefox:

  • Möjlighet till flex
  • Bra arbetskollegor
  • Fredagsöl
  • Kompetensutveckling
572

Commits

senaste året

Bli min nya kollega och sök jobbet
som utvecklare i Jönköping!

Läs mer!